Bedrijfsvoering

171
Professionals die interim opdrachten waarmaken
187
Opdrachtgevers waar onze interim professionals de uitdaging waarmaken

Stafdiensten in moderne publieke organisaties – F&C, ICT en HRM – hebben een strategische adviesfunctie en stellen zich op als businesspartner van het management. Het is belangrijk dat je binnen een stafdienst maatschappelijke ontwikkelingen hapklaar kunt duiden uit een overvloed aan (big) data en cijfers.

Je levert het management waardevolle sturingsinformatie en kijkt over de grenzen van het eigen vakgebied heen. Ook over de impact van nieuwe technologieën heb je duidelijke ideeën. Daarmee biedt je organisaties handelingsperspectief in een complexer wordende samenleving. En draag je bij aan het waarmaken van maatschappelijk resultaat.

De focus van Bedrijfsvoering ligt op:

Public Finance & Business Control

Als Public Finance & Business Controller organiseer je de bekostiging en verantwoording van dienstverlening aan burgers zó dat deze de maatschappelijke doelstellingen het beste dienen. Je koppelt de cijfermatige werkelijkheid aan de maatschappelijke en verpakt dit in heldere rapportages aan het management.

Informatisering & Digitalisering

Digitale dienstverlening behoort inmiddels tot het primaire proces van overheidsorganisaties. Maar hoe organiseer je dit effectief én veilig rondom de wensen en behoeften van burgers en bedrijven? Als I&D’er help je onze opdrachtgevers om digitale transformatie waar te maken. Met als uiteindelijk resultaat een transparante overheid met één loket.

HRM

Als moderne HRM-professional kijk je over de grenzen van je eigen vakgebied heen. Per definitie, want ook specialisten op het gebied van F&C, I&D en Openbare Ruimte zijn jouw expertise. Je bent business partner van het management, omdat je als geen ander ziet wat mensen kunnen en hoe hun capaciteiten bijdragen aan maatschappelijk resultaat.

Actueel

JS Consultancy heeft zijn samenwerkingsrelatie met de gemeente Amsterdam verder geïntensiveerd met de ondertekening van de raamovereenkomst inhuur Financials! Afgelopen maandag was het startschot...
Diallo Nijburg is trainee Young Public Control bij JS Consultancy. In dit traineeship volgt hij via JS Consultancy en het Zijlstra Centrum / VU...

Laatste vacatures

Contact

Rodrey Fuzzally

Rodrey Fuzzally

Recruiter Bedrijfsvoering
Chantal Hoogerheide – Sommer

Chantal Hoogerheide – Sommer

Adviseur Bedrijfsvoering - Zuid Nederland