Public Academy voor Professionals

Als je bij ons werkt, bepaalt jouw professionele niveau mede de kwaliteit van onze dienstverlening. Vandaar dat we opleiding en ontwikkeling in onze organisatie hebben verankerd. Onze Public Academy leidt professionals op voor de publieke zaak. Zo investeren wij duurzaam in jou én in hoogwaardige maatschappelijke dienstverlening.

Carrièrepartner van professionals voor de publieke zaak

Via de Public Academy vinden, behouden en ontwikkelen wij professionals. Als je bij ons werkt – als trainee, junior, medior of senior professional – bieden wij je een vast opleidingspakket dat aansluit op je specialisme en de business unit waarvoor je werkt of gaat werken: Bedrijfsvoering, Ruimte & Infra of Sociaal Maatschappelijk.

De Public Academy geeft je de zekerheid dat je ‘marktklaar’ bent. Je hebt immers opleidingen gevolgd die uitvoerig ingaan op de maatschappelijke uitdagingen van onze opdrachtgevers. Zo weet je wat er speelt en kom je goed beslagen ten ijs. We bewegen namelijk mee met jouw loopbaan. Daar zijn we carrièrepartner voor.

Ontwikkel jezelf, ontwikkel de samenleving

In de Public Academy staan maatschappelijke ontwikkelingen én jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal. Hiertoe formuleer je helder je ambities en doelstellingen. Vervolgens ondersteunen wij je met opleidingen, trainingen en expertisebijeenkomsten. In voortgangsgesprekken bespreken we of je op koers ligt.

Belangrijk is dat je eigenaar wordt van je eigen ontwikkeling. En dat je qua kennis en competenties up to date bent. Je beschikt over maatschappelijk inzicht en richtingsgevoel en bent in staat om in samenregie met opdrachtgevers, burgers en bedrijven maatschappelijk resultaat te behalen. We maken het waar. Samen met jou.