Young Professionals voor Opdrachtgevers

Zoekt u Young Professionals met hart voor de publieke zaak? Wij hebben ze in huis, de nieuwe generatie professionals en trainees. Zo houdt u aansluiting op nieuwe ontwikkelingen en trends en zorgt u voor een evenwichtiger leeftijdsopbouw in uw organisatie. Ook sluit u qua diversiteit beter aan bij de maatschappij. Young Professionals en trainees geven nieuwe impulsen. En u blijft als werkgever aantrekkelijk voor de jongste generatie.

Werving & Selectie van trainees en Jong talent

Wij verzorgen voor u de Werving & Selectie van trainees. Deze talentvolle jonge professionals treden vervolgens bij u in dienst en kunnen vervolgens een uitgebreid trainee- programma volgen, verzorgd door uw organisatie of door JS Consultancy.

Een greep uit vervulde procedures van trainees en jong talent:

  • Gemeente Den Helder
  • Meerinzicht
  • TGA (Traineepool Gemeente Amsterdam)
  • Gemeente Ermelo
  • Provincie Utrecht
  • De Drechtsteden

Werving & Selectie van Young Professionals

Onze Public Academy beschikt over een pool van Jong Talent: Young Professionals die bij ons in dienst zijn en voor u op Interim- of detacheringsbasis aan de slag gaan. Hiermee heeft u de zekerheid dat onze talenten ‘marktklaar’ zijn. Zij volgen namelijk een vast opleidingsprogramma dat uitvoerig ingaat op de maatschappelijke uitdagingen van uw organisatie. Zo krijgt u grip op capaciteit en beschikt u altijd over de juiste mensen.

Public Academy

JS Consultancy werkt landelijk met meer dan 300 Young Professionals. Wij zijn carrièrepartner van onze talenten. Daarom biedt onze Public Academy hen een vast opleidingsprogramma, toegespitst op de kennis en competenties die nodig zijn om voor u maatschappelijk resultaat te behalen. Dit geeft u de zekerheid dat de talenten die wij aanbieden ‘marktklaar’ zijn.

Kennismaken met Young Professionals?

Wij werken met Young Professionals binnen onze business units Bedrijfsvoering, Ruimte & Infra en Sociaal Maatschappelijk. Hierover leest u meer onder Interim.

Interim