Vaste Interim Professional

Als vaste interim professional bij JS Consultancy heb je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen verschillende gemeentes en overheidsinstanties. Wij staan bekend om ons exclusieve landelijke netwerk, waardoor wij altijd in staat zijn om de juiste opdrachten te vinden die aansluiten bij jouw expertise en interessegebieden. Wij investeren in jouw toekomst door het aanbieden van uitstekende opleidingsmogelijkheden en fijne collega’s om mee samen te werken. Daarnaast bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die wij met jou op maat afstemmen. Hierdoor creëren wij een stabiele basis om op voort te bouwen en te groeien binnen de publieke sector.

Bij JS Consultancy ben jij de expert die de organisaties helpt om de uitdagingen aan te gaan en te verbeteren. Bij ons krijg je de juiste afwisseling in opdrachten, zodat jij kan groeien in de richting waar jouw interesse ligt en waar jij goed in bent. Met onze begeleiding en ondersteuning ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties binnen de publieke sector. Kortom, JS Consultancy biedt jou een uitdagende en afwisselende baan binnen de publieke sector met volop kansen om jezelf te ontwikkelen en te groeien als professional. Maak gebruik van ons landelijk netwerk en start je carrière als vaste interim professional bij JS Consultancy.

Voor meer informatie, neem contact op met onze VIP recruiter Simone Pöttker via simonepottker@jsconsultancy.nl of via 06-26946781.