Arbeidsvoorwaarden voor Professionals

Jouw kwaliteit als professional bepaalt de kwaliteit van onze dienstverlening. Als carrièrepartner besteden wij daarom aandacht aan jouw ontwikkeling. Door middel van evaluatiegesprekken bewaken wij gezamenlijk de voortgang op opdracht, dit draagt bij in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling en is van positieve invloed op de kwaliteit van jouw functioneren op opdracht. Indien blijkt dat er extra ondersteuning nodig is bij jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling dan bieden wij HR ondersteuning op maat.

Contractvormen

Bij JS Consultancy onderscheiden we verschillende contractvormen. Welke vorm het meest adequaat is, hangt af van uiteenlopende factoren. Bijvoorbeeld jouw voorkeur, je eigen persoonlijke en professionele doelen en natuurlijk de marktvraag.

Onze contractvormen zijn:

Vast dienstverband of dienstverband van een jaar. Tijdens dit dienstverband word je gedetacheerd en werk je op projectbasis bij één of meerdere opdrachtgevers.
Projectcontract. Dit is een contract over de looptijd van een project.
Deta-vast. Je wordt gedurende een afgesproken periode fulltime gedetacheerd bij een opdrachtgever, met de optie dat je na de detachering bij de opdrachtgever in dienst treedt.
Zzp. Hier gaat het vaak om interim-opdrachten voor freelance professionals die vanwege hun specifieke kwaliteiten en ervaring een kritische succesfactor zijn bij het waarmaken van maatschappelijk resultaat. Wij zorgen voor de bemiddeling van het contract van deze waarmakers met de opdrachtgever.

Arbeidsvoorwaarden

Wij trachten de best haalbare arbeidsvoorwaarden voor jou te bewerkstelligen waaronder een goed pensioen en een ontwikkelprogramma via onze Public Academy. Als de opdrachtuitvoering dat vereist, bieden wij je een telefoon, laptop, lease-auto of NS-Business Card.

Sollicitatieprocedure

Bij JS Consultancy werkt een team van recruiters met een volledige focus op het vinden van een mooie baan of opdracht voor jou. Wij werken vanuit locaties in heel Nederland voor vrijwel alle gemeenten, rijksoverheidsinstellingen en tal van uitvoeringsdiensten. Wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt en maken graag kennis.

In dat geval spreekt onze recruiter met je af voor een gesprek. Om door te pakken, spreek je gelijk ook de adviseur die contact heeft met de opdrachtgever en neem je alle opdrachtspecifieke informatie meteen door. Bij een goede klik stellen wij je voor aan de opdrachtgever. Als ook dat klikt, sluiten wij een arbeidsovereenkomst af. In eerste instantie voor één jaar. Of voor de duur van de opdracht. Daarna is verlenging voor onbepaalde tijd mogelijk.

Onze sollicitatieprocedure duurt doorgaans één tot vier weken. We horen graag van je.