Young Professionals

Heb je hart voor de publieke zaak en sta je aan het begin van je carrière? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Want bij JS Consultancy werk je aan jezelf én aan oplossingen voor de belangrijkste uitdagingen in onze samenleving. Die belofte maken we waar. Samen met jou.

Als Young Professional doe je op Interim- of detacheringsbasis ervaring op bij verschillende publieke organisaties. Onze Public Academy ondersteunt je daarbij met een vast opleidingsprogramma, toegespitst op de kennis en competenties die je nodig hebt om voor onze opdrachtgevers maatschappelijk resultaat te behalen.

Voor Young Professionals hebben wij werk binnen de business units Bedrijfsvoering, Ruimte & Infra en Sociaal Maatschappelijk. Hierover lees je meer onder Interim.

De voordelen van JS Consultancy:

  • een vliegende carrièrestart
  • volop doorgroeimogelijkheden
  • een aantrekkelijk salaris en goede arbeidsvoorwaarden
  • via het vaste opleidingsprogramma van onze Public Academy werk je aan jezelf en vergroot je je carrièrekansen
  • je doet ervaring op bij verschillende opdrachtgevers
  • je werkt op uiteenlopende projecten
  • je bouwt een duurzaam netwerk op in het publieke domein

Trainees

Voor opdrachtgevers werven en selecteren wij ook trainees. In dat geval treed je als young professional in dienst bij één van onze opdrachtgevers. Daarbij volg je een uitgebreid trainee-programma, dat ofwel verzorgd wordt door de opdrachtgever ofwel door JS Consultancy.

Arbeidsvoorwaarden

Wij trachten de best haalbare arbeidsvoorwaarden voor jou te bewerkstelligen waaronder een goed pensioen en een ontwikkelprogramma via onze Public Academy. Als de opdrachtuitvoering dat vereist, bieden wij je een telefoon, laptop, lease-auto of NS-Business Card.

Sollicitatieprocedure

Bij JS Consultancy werkt een team van recruiters met een volledige focus op het vinden van een mooie baan of opdracht voor jou. Wij werken vanuit locaties in heel Nederland voor vrijwel alle gemeenten, rijksoverheidsinstellingen en tal van uitvoeringsdiensten. We zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt en maken graag kennis.

In dat geval spreekt onze recruiter met je af voor een gesprek. Om door te pakken, spreek je gelijk ook de adviseur die contact heeft met de opdrachtgever en neem je alle opdrachtspecifieke informatie meteen door. Bij een goede klik stellen wij je voor aan de opdrachtgever. AIs ook dat klikt, sluiten wij een arbeidsovereenkomst af. In eerste instantie voor één jaar. Of voor de duur van de opdracht. Daarna is verlenging voor onbepaalde tijd mogelijk.