Public Academy voor Opdrachtgevers

Het niveau van onze mensen bepaalt de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom hebben wij opleiding en ontwikkeling in onze organisatie verankerd. De Public Academy leidt onze professionals op voor de publieke zaak. Hiermee investeren wij duurzaam in onze mensen én in hoogwaardige maatschappelijke dienstverlening.

Carrièrepartner van professionals voor de publieke zaak

De Public Academy geeft u als opdrachtgever de zekerheid dat de professionals die wij aanbieden ‘marktklaar’ zijn. Ze hebben opleidingen gevolgd die uitvoerig ingaan op de maatschappelijke uitdagingen die voor uw organisatie spelen. Zo beschikt u altijd over de juiste mensen en krijgt u grip op capaciteit.

Ontwikkeling door eigenaarschap

Binnen de Public Academy staan maatschappelijke ontwikkelingen en de ontwikkeling van de professional centraal. Onder het motto ‘ontwikkel jezelf, ontwikkel de samenleving’ formuleren professionals hun ambities en doelstellingen. Deze ondersteunen en toetsen wij met opleidingen, trainingen, expertisebijeenkomsten en HR ondersteuning op maat.

Onze professionals worden eigenaar van hun eigen ontwikkeling en zijn qua kennis en competenties up-to-date. Ze beschikken over maatschappelijk inzicht en richtingsgevoel. Ze zijn in staat om in samenregie tot oplossingen te komen. Klaar om voor u maatschappelijk resultaat te behalen.