Traineeprogramma; Ermelo, Harderwijk, Zeewolde én Meerinzicht

10
traineeplaatsen
4
gemeentelijke organisaties

Een frisse blik op jouw toekomst!

Je bent nieuwgierig, neemt graag het voortouw en krijgt energie van samenwerken. Ook wijk je af van de gebaande paden, denk je in kansen, ontdek je de wereld graag verder en houd je alle opties open. Wees blij, want er is nu een omgeving die toe is aan jou! De 4 gemeentelijke organisaties; Ermelo, Harderwijk, Zeewolde én Meerinzicht slaan de handen ineen en bieden 10 veelbelovende talenten een interessant en uitdagend traineeprogramma.

Het programma gaat 1 september 2020 van start. In 2 jaar tijd ontdek je de dynamiek binnen meerdere organisaties en vakgebieden, werk je aan verschillende projecten en krijg je een leerzaam ontwikkelprogramma. Het gaat hier om zelfinzicht en doorontwikkeling. Zo werk je aan het toekomstproof maken van jezelf én 4 maatschappelijk relevante organisaties.

Word trainee!

Tijdens het traineeship krijg je de kans om meerdere opdrachten uit te voeren. Je gaat aan de slag met actuele én toekomstgerichte thema’s, zoals omgevingsvisie, digitale innovatie, inclusieve samenleving en participatie, maar ook de harmonisatie en vernieuwing van processen.

De sollicitatietermijn voor deze vacature is verstreken

Video Meerinzicht; Trainees aan het woord over het traject

FAQ

Heb je vragen? Bekijk dan de FAQ pagina >>

Laatste vacatures

Contact

placeholder

Ingrid de Bruijn

Ingrid de Bruijn

Managementassistente Werving & Selectie