Werken bij JS Consultancy: ”JS weet de juiste opdracht aan de juiste persoon te koppelen”

Werken bij JS Consultancy: Deborah Signore-Brouwer werkt via JS Consultancy als afdelingsmanager BAC bij de Belastingdienst. We spraken haar over de samenwerking met JS Consultancy:

Wat zijn redenen voor jou om voor de (rijks)overheid te werken?
”Om het maatschappelijk belang te kunnen dienen heb ik altijd prachtig gevonden. Dat past bij mij. Of het nu gaat om de Rijksoverheid, gemeentelijke- of semioverheid, op ieder terrein kun je er voor de burgers en bedrijven zijn. Als je vervolgens de kans krijgt en hieraan mag en kunt bijdragen om het voor de burger mooier en beter te kunnen maken, dan is dat voor mij een cadeautje.”

Wat is voor jou de toegevoegde waarde van de samenwerking met JS Consultancy?
”Kort en bondig ben ik door recruiter Ivan Belgrave gespot en gevraagd. Ivan zag mijn cv en ik ben door hem gevraagd een prachtige opdracht te gaan doen. En zoals je begrijpt heb ik met full commitment ‘ja’ gezegd.

Voor mij weet JS Consultancy precies de juiste opdracht aan de juiste persoon te koppelen. In de opdracht die ik aangeboden heb gekregen kan ik volledig mijn talenten kwijt. Straks ga ik met een vollere rugzak met kennis en ervaring weer verder, hoe fijn is dat! Daarnaast blijft JS jou gedurende jouw opdracht met raad en daad volgen en bijstaan. Ook dat waardeer ik zeer.”

Werken bij JS Consultancy?

Wil jij ook werken bij JS Consultancy? Hier vind je onze vacatures.