UITNODIGING Professionalbijeenkomst Amsterdam Het Lagerhuis

JS Consultancy staat voor kennisdeling en ontwikkeling. Graag nodigen wij jou als professional uit om op dinsdag 18 april bijeen te komen voor een Lagerhuissessie met thema Nederland in Transitie.

De onderwerpen zijn:
– Energie
– Arbeidsmarkt

Wat gaan we doen
We gaan onder begeleiding van onze gespreksleider Marijke Lucassen (senior trainer en coach) een aantal stellingen behandelen. Met maximaal 50 deelnemers zullen wij in twee ‘kampen’ stellingen in behandeling nemen; het ene ‘kamp’ is voor de stelling en het andere ‘kamp’ is tegen de stelling. Ook al ben je voor een stelling zou het kunnen zijn dat je moet beargumenteren waarom je tegen bent. Naast dat het een informatieve en leuke avond zal worden gaan wij ervan uit dat jij op deze wijze je vaardigheden argumenteren en debatteren verder ontwikkelt. Aansluitend zullen we genieten van een hapje en een drankje.

Tijd
We verzamelen om 16:30 uur bij de vestiging JS Consultancy in Amsterdam, Alpha Tower, De Entree 19-21 (2e etage). Om 16:45 start het programma. Rond 19:00 gaan we genieten van een hapje en een drankje.

Registratie
Graag vragen we je om je aan- of afwezigheid te registeren

Registreer hier je aanwezigheid / afwezigheid

Graag ontvangen we je reactie uiterlijk dinsdag 11 april. Let op vol = vol

Team JS Consultancy

Routebeschrijving
Bekijk hier de routebeschrijving naar ons kantoor in Amsterdam

Vragen?
Neem dan contact op met Jasper Broek via 06 262 895 75 en/of
jasperbroek@jsconsultancy.nl of Willem van Son via 06 829 298 19 en/of
willemvanson@jsconsultancy.nl