Start traineeships Ruimte & Infra

In oktober 2016 start een nieuwe lichting Young Professionals Ruimte & Infra met onze traineeships. Heb je een passie voor de publieke zaak, maar ben je nog aan het ontdekken welke richting je op wil? Stap dan in een traineeship bij JS consultancy. Wij laten je bij verschillende opdrachtgevers werken op inspirerende thema’s.

Ontdek samen met ons waar jouw talent het beste tot uiting komt. Ontwikkel je vaardigheden vanuit onze Public Academy. In deze academy vind je een ruim aanbod aan inhoudelijke en vaardigheden modules. Vanuit een persoonlijk opleidingsbudget stellen wij je in staat om zelf regie te voeren over je loopbaan binnen het ruimtelijk domein.

Waarom Young Professional Ruimte & Infra?

In een wereld waar de rol van de verschillende overheden aan verandering onderhevig is, wordt de jonge ambtenaar onmisbaar. Er is het besef ontstaan dat de frisse blik van young professionals van waarde is en bovenal de innoverende kracht die van hen uitgaat.

Als young professional binnen de overheid kom je terecht in een inspirerende werkomgeving waar je met meerdere belanghebbende partijen naar oplossingen zoekt. Binnen de ruimtelijke sector zijn op dit moment twee onderwerpen waar de overheid voor een boeiende opgave staat: regie in de openbare ruimte en de implementatie van de omgevingswet. Voor beide thema’s zijn we op zoek naar talenten.

We bieden twee programma’s binnen Ruimte & Infra:

  1. Traineeship Young Professional Regie Openbare Ruimte
  2. Traineeship Young Professional Implementatie Omgevingswet

Interesse en/of solliciteren?

Bekijk de vacatures (zie hiernaast) voor meer informatie over het opleidingsprogramma, de functie-eisen en sollicitatieprocedure!