Start traineeships Young Professional Beleid Sociaal Domein

In oktober 2016 start een nieuwe lichting Young Professionals Beleid Sociaal Domein. Heb je een passie voor de publieke zaak, maar ben je nog aan het ontdekken welke richting je op wil? Stap dan in een traineeship bij JS Consultancy. Wij laten je bij verschillende opdrachtgevers werken op inspirerende thema’s.

Ontdek samen met ons waar jouw talent het beste tot uiting komt en ontwikkel je vaardigheden vanuit onze Public Academy. Binnen deze academy bieden wij jou als young professional opleiding, coaching en begeleiding op professioneel en persoonlijk gebied. Vanuit een persoonlijk opleidingsbudget stellen wij je op deze manier in staat om zelf regie te voeren over je eigen loopbaan.

Waarom Young Professional Beleid Sociaal Domein?

Het sociaal domein kent veel dynamiek als gevolg van de decentralisatie van de Wmo, Jeugdwet en Participatiewet. Deze dynamiek zal de komende jaren zeker aanhouden. Er is veel werk te verzetten om na de transitiefase de transformatie op goede wijze af te kunnen ronden. Er is vraag naar jonge, enthousiaste en leergierige jonge professionals.

In onze visie ontwikkel je je als beleidsadviseur steeds meer als procesmanager en regisseur. Je legt verbinding tussen uitvoering en de organisaties waarmee inkooprelaties zijn aangegaan op het gebied van zorg- en hulpverlening.

Interesse en/of solliciteren?

Bekijk de vacature voor meer informatie over het opleidingsprogramma, de functie-eisen en sollicitatieprocedure!