Start algemene traineeships JS Consultancy

In oktober 2016 start een nieuwe lichting trainees met ons intensieve programma van werken en ontwikkelen bij de overheid. Heb je een passie voor de publieke zaak, maar ben je nog aan het ontdekken welke richting je op wil? Stap dan in een traineeship bij JS Consultancy. Wij laten je bij verschillende opdrachtgevers werken op inspirerende thema’s.

Ontdek samen met ons waar jouw talent het beste tot uiting komt en ontwikkel je vaardigheden vanuit onze Public Academy. Binnen deze academy bieden wij jou als young professional opleiding, coaching en begeleiding op professioneel en persoonlijk gebied. Vanuit een persoonlijk opleidingsbudget stellen wij je op deze manier in staat om zelf regie te voeren over je eigen loopbaan.

Recent onderzoek toont aan dat er binnen de overheid behoefte is aan nieuwe impulsen. Nieuwe impulsen die jij als young professional kan bieden! Er is behoefte aan:

  • Meer creativiteit en innovatie.
  • Het laten zien van ondernemerschap.
  • Het ontdekken en implementeren van nieuwe vormen van samenwerken.
  • Het betrekken van de jonge generatie als het gaat om digitale mogelijkheden.

Een algemeen traineeship bij JS Consultancy gaat onder andere op bovenstaande punten in. Je gaat aan de slag in omgevingen waar je hierop je meerwaarde kunt tonen. Opdrachten waaraan je kunt denken zijn: invoering nieuwe werken, regisseren, ketensamenwerking, optimaliseren van werkprocessen (LEAN), kaderen van initiatieven uit de samenleving (burgers of bedrijven), onderzoeken van verandervermogen/veranderbereidheid van de organisatie in relatie tot de veranderende rol overheid, meer bedrijfsmatig werken.

Je kunt hierbij denken aan de rol van: junior projectleider, regisseur, onderzoeker, junior beleidsadviseur, junior organisatieadviseur.

Interesse en/of solliciteren?

Bekijk de vacature voor meer informatie over het opleidingsprogramma, de functie-eisen en sollicitatieprocedure!