Ontwerpsessie Informatiseren en Digitaliseren

De afgelopen jaren heeft JS Consultancy veel waardevolle trajecten op het gebied van Informatiemanagement en Digitalisering mogen waarmaken voor haar klanten. Zowel vanuit onze propositie op  interim- als Werving en Selectie dienstverlening hebben we bijgedragen aan de transitie naar een moderne Informatiehuishouding. Hier zijn we trots op maar we willen natuurlijk altijd verbeteren! Daarom organiseren we op 21 maart op onze locatie in Amsterdam een ontwerpsessie voor de Informatiemanagement functie van de toekomst.

We gaan het hebben over de veranderende rol en betekenis van de functie binnen integrale bedrijfsvoering. Maar ook over de invloed die innovatie heeft op de inrichting van de Informatiehuishouding in het publieke domein. En hoe kun je jonge mensen hier een rol in geven? In deze ontwerpsessie bespreken we de richting die rollen op het gebied van Informatiseren en Digitaliseren op bewegen teneinde de gehele sector vooruit te helpen. Wanneer je hier een bijdrage aan wilt leveren schrijf je dan in óf neem contact met me op.

Aanmelden en meer informatie

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Olaf Licht op 06 – 83 66 17 82 of via olaflicht@jsconsultancy.nl