Informatiemiddag; ‘Werken met JS Consultancy’ – Donderdag 23 Januari | Den Haag

Wil jij op project- of interim-basis aan de slag bij Rijk, provincie, gemeente, waterschap of een andere organisatie in het publieke domein in de regio Zuid-Holland? En wil je graag meer weten over samenwerken met JS Consultancy? Kom dan naar onze Informatiebijeenkomst “Werken met JS Consultancy” op donderdag 23 januari op ons kantoor in Den Haag.

Deze bijeenkomst is met name interessant voor professionals (starter, junior, medior, senior) met ambitie voor het uitvoeren van onze uitdagende opdrachten op bachelor/master niveau binnen de domeinen Sociaal Maatschappelijk, Ruimte & Infra en Bedrijfsvoering. Wij vertellen jou graag meer over deze opdrachten en opdrachtgevers en het werken via JS Consultancy. Je komt deze middag in contact met onze professionals, adviseurs en recruiters werkzaam in de regio Zuid-Holland.

Programma van de informatiebijeenkomst

15.00 uur – 15.30 uur Inloop
15.30 uur – 17.30 uur Informatiebijeenkomst
17.30 uur Borrel en hapjes

Enthousiast geworden? Kom dan op donderdag 23 januari van 15.30 uur – 17.30 uur naar JS Consultancy in Den Haag. 

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan rechtstreeks door een email te sturen naar dominiquekaffa@jsconsultancy.nl en/of 06 – 82 21 11 37 o.v.v. Informatiebijeenkomst 23 januari.

Graag ontvangen wij bij het aanmelden gelijk je CV.  Vervolgens zal je via de mail een ontvangstbevestiging toegestuurd krijgen.

Contact & Routebeschrijving

New Babylon, Anna van Buerenplein 49
2595 DA Den Haag
Tel. 088 – 33 02 100

Download hier de Routebeschrijving Den Haag >>