Congres: ‘De pioniersfase voorbij in het sociaal domein; het belang van het verhaal achter de cijfers’ – Zwolle

Datum: woensdag 3 oktober 2018
Tijd: 14:00 – 17:00 uur
Locatie: Stadskantoor Zwolle (Lübeckplein 2)

De FAMO, JS Consultancy en het Zijlstra Center (VU) organiseren op woensdag 3 oktober de bijeenkomst ‘De pioniersfase voorbij in het sociaal domein; het belang van het verhaal achter de cijfers’

Transformatie in het sociaal domein is een langdurig proces. Op vele plekken wordt hard gewerkt aan het vormgeven van het nieuwe sociaal domein. De gemeente en de professional hebben daarin een belangrijke regisserende rol. Om zicht te blijven houden op wat wel en niet werkt, spelen instrumenten een belangrijkere rol in het voeren van het juiste gesprek intern, maar ook extern met je ketenpartners. Hoe je dat? Waar begin je en welke instrumenten helpen je om dit proces met elkaar te doorleven en grip te blijven houden op het sociaal domein? En hoe zorg je dat je niet het verhaal achter de cijfers uit het oog verliest?

De FAMO, JS Consultancy en het Zijlstra Center (VU) organiseren op woensdag 3 oktober een bijeenkomst rondom dit thema voor managers en adviseurs I&A, financiën en control en betrokken uitvoerders en ketenpartners in het sociaal domein. Gerda van Dijk, hoogleraar Publiek Leiderschap en directeur van het Zijlstra Center, introduceert het thema met een verhaal over de dynamiek tussen regels en de daadwerkelijke bedoeling in het complexe speelveld van het publieke domein. Vervolgens zijn er meerdere workshops te volgen die ingaan op innovatieve inzet van instrumenten en het voeren van het gesprek met betrokken partijen. Houdt de komende weken onze kanalen in de gaten voor meer info over deze workshops!

Het programma is gericht op managers en adviseurs I&A, financiën en control en betrokken uitvoerders, ketenpartners sociaal domein.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden.

Het uitgebreide programma volgt binnenkort. Kosten voor deelname aan het seminar bedragen € 30,- (excl. BTW). Bij verhindering kunt u zich door een ander laten vervangen of kunt u tot 26 september 2018 uw inschrijving kosteloos annuleren. Het laten vervangen of het annuleren kan via secretariaat@famo.org. Na 26 september brengen wij het inschrijfbedrag in rekening.

Meer informatie over het programma volgt zsm.

Vragen?

Neem dan contact op met Ward Stadhouders, bereikbaar via wardstadhouders@jsconsultancy.nl of bereikbaar op: 06 83 71 65 97