Bijeenkomst ZZP’ers ‘Nieuwe ontwikkelingen Wet DBA’

Ben jij al voorbereid op de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties? In de Wet DBA is de opvolging van de VAR geregeld. Na een aantal informatieve bijeenkomsten in juni te hebben verzorgd rond dit nieuwe flex-beleid, nodigen wij jou – mede op verzoek van de deelnemers – graag uit voor een verdiepingsslag. Inmiddels zijn er weer de nodige ontwikkelingen omtrent deze nieuwe wetgeving.

Programma

Aan de hand van praktijkvoorbeelden zal onze bedrijfsjuriste Elke Smits-Ariaans je bijpraten over de belangrijkste arbeidsrechtelijke aandachtspunten / praktische vragen op dit gebied. Wat komt er aan bod?

  • De eerste ervaringen met de belastingdienst.
  • Nieuwe modelovereenkomst waar ZZP’ers aan moeten voldoen.
  • Wat mag wel/niet in de overeenkomst staan

Do’s en dont’s

JS Consultancy heeft als intermediair voor opdrachtgevers en ZZP’ers een gedegen beleid ontwikkeld over hoe om te gaan met de nieuwe wetgeving en neemt jou graag mee in de do’s en don’ts op dit gebied. Vanzelfsprekend is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen en jouw ervaringen te delen met andere ZZP’ers.

Praktische informatie en aanmelden

De bijeenkomsten worden vier keer op vier verschillende locaties georganiseerd:

  • 19 september in Zwolle
  • 22 september in Den Haag
  • 28 september in Den Bosch
  • 29 september in Amsterdam

Wij ontvangen je graag vanaf 16.00 uur. Het programma begint om 16.30 uur en duurt tot 18.00 uur. Aansluitend is er een borrel. Deelname is geheel kosteloos, maar het aantal plaatsen is beperkt.

Ik meld mij graag aan voor een van deze bijeenkomsten >> 

NB. De bijeenkomsten zijn uitsluitend toegankelijk voor ZZP’ers die een samenwerking hebben met JS Consultancy.