Nomineer nu de Jonge Ambtenaar van het Jaar

Dagmar Winkelhorst werd op 22 januari 2015 door een vakjury verkozen tot Jonge Ambtenaar van het Jaar 2015 (JAvhJ15). Zij draagt dit jaar in heel Nederland de boodschap van de jonge ambtenaar uit en inspireert jonge collega’s om hun rol te pakken in hun omgeving.

De nominatieperiode voor de JAvhJ16-verkiezing voor dit jaar is inmiddels weer gestart. Vanaf nu kan iedereen een jonge ambtenaar die in aanmerking zou moeten komen voor deze titel aandragen via de website van FUTUR. Het motto: Aan het roer!

Toegevoegde waarde jonge ambtenaren
FUTUR LOGOFUTUR organiseert deze verkiezing elk jaar om de kwaliteit en toegevoegde waarde van jonge ambtenaren in de overheid onder de aandacht te brengen, andere collega’s te inspireren hun rol te nemen in de veranderende overheid én om het imago van het werken bij de overheid te verbeteren.

Jonge mensen met lef
Voor de verkiezing JAvhJ16 is FUTUR op zoek naar dé jonge ambtenaar die het voortouw in de veranderende overheid heeft genomen en lef heeft getoond om buiten gebaande kaders nieuwe initiatieven te ontplooien.

Timeline
Ben jij en of ken jij iemand die de nieuwe Jonge Ambtenaar van het Jaar zou moeten worden? Vanaf 1 september 2015 kunnen jonge ambtenaren worden genomineerd (of zichzelf nomineren) voor de JAvhJ-verkiezing van 2016. Dit kan via het nominatieformulier op de site http://www.javhj.nl/jonge-ambtenaar-van-het-jaar/nomineren/. Tot 13 oktober kan er genomineerd worden.

Tijdens het ambt24! festival op 12 november 2015 worden de 10 kandidaten die door zijn naar de voorselectie bekend gemaakt aan het grote publiek. Daarna volgt op vrijdag 20 november 2015 de selectiedag bij  JS Consultancy in Amsterdam. Op deze dag worden de vier finalisten geselecteerd die het op 21 januari 2016 tegen elkaar opnemen op de verkiezingsavond.