Traineeprogramma Drechtsteden

Jij een unieke kans, wij klaar voor de toekomst

Wil jij na je studie een echte uitdaging aangaan? Een uitdaging waarbijTraineeprogramma Drechtsteden je een enorm snelle ontwikkeling doormaakt? Maar ook een uitdaging die een belangrijke bijdrage levert aan de ontwikkeling en toekomst van de Drechtsteden. Kies dan voor een anderhalf jaar durend traineeprogramma waarbij je zowel werkt aan vakinhoudelijke kennis en vaardigheden als aan je persoonlijke ontwikkeling.

Wie zoeken we?

Heb jij uiterlijk twee jaar geleden je hbo of wo opleiding afgerond? En heb je maximaal 1,5 jaar fulltime werkervaring? Heb jij hart voor de publieke zaak en bruis jij van de ideeën die je in de praktijk wilt brengen voor inwoners en ondernemers in de verschillenden gemeenten? En wil jij meer dan een startersbaan?

Wat bieden we?

We bieden je een uitdagende startersfunctie bij een van de Drechtsteden-organisaties. Dit wordt gecombineerd met een traineeprogramma dat gericht is op jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Het programma bestaat uit trainingen, coaching, intervisie en bijeenkomsten met andere trainees waarmee je ervaringen uitwisselt.

  • Er is ruimte voor oriëntatie in het werkveld op een veilige manier, waarbij er sprake is van een combinatie van werken, scholing en ontwikkeling,
  • Je wordt samen met alle trainees binnen het Drechtsteden netwerk gevraagd gezamenlijk een regionale opdracht uit te voeren,
  • Je werkt in een maatschappelijke omgeving en bent van toegevoegde waarde voor de leefomgeving.
  • Je krijgt de kans om je in 1,5 jaar tijd te ontwikkelen als werknemer en als persoon. Je leert waar jouw talent ligt en hoe jij je carrière na het traineeprogramma een vervolg wil geven.
  • Binnen het traineeprogramma doorloop je een opleiding- en ontwikkelingstraject wat onder andere bestaat uit diverse trainingen gericht op het ontwikkelen van je competenties. Naast een aantal basisonderdelen wordt dit traject op maat voor jou gemaakt, passend bij jouw ontwikkeling en jouw projecten binnen het programma. Daarnaast ontwikkel je jezelf door intervisie, zowel met senior medewerkers uit het werkveld als met de andere trainees binnen het regionaal traineeprogramma.
  • Dit alles aangevuld met aantrekkelijke voorwaarden en salaris.

Geïnteresseerd?

Wil jij een vliegende carrièrestart en een bijdrage leveren aan de Drechtsteden? Maak dan kans op een van de plekken van dit unieke traineeprogramma.

Meld je aan voor het traineeprogramma Drechtsteden >>

De Drechtsteden

De Drechtsteden, een uniek samenwerkingsverband in Nederland, bestaan uit zes Drechtstedengemeenten en drie Gemeenschappelijke Regelingen. De regio heeft ongeveer 270.000 inwoners. Allen gelegen aan of bij het water, delen de gemeenten zowel de mooie aspecten, als de risico’s van dit gebied. Ontwikkelingen en opgaven overschrijden vaak de gemeentegrenzen. Samenwerking is dus noodzakelijk en biedt ook veel voordelen. Binnen de Drechtsteden werken ruim 3.000 medewerkers.

Samenwerking, vernieuwing, co-creatie en openheid, dat vinden we belangrijk. Zoals we met onze gemeenten en zijn inwoners omgaan, precies zo gaan we om met onze eigen organisatie en met elkaar. Wij vertrouwen op de eigen verantwoordelijkheid van mensen en stimuleren initiatieven en ontwikkeling.

 

 

De sollicitatietermijn van deze vacatures is verlopen.

Bekijk hier het volledige nieuwsoverzicht >>

JS Consultancy. Kennis van de overheid.

Eveline van der Schoot

Adviseur Werving & Selectie

Heeft u vragen of wilt u weten wat JS Consultancy voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op

06 - 30 43 70 54 Vraag per e-mail traineepool@jsconsultancy.nl