Traineeship Metropoolregio Amsterdam

Er kan niet meer gesolliciteerd worden op het traineeship MRA omdat de sluitingstermijn is aangebroken.

Tijdelijke baan, aanstelling voor twee jaar, start 9 januari 2018, 36 uur per week

Grenzen verleg je hier! Heb jij lef en wil je grenzen verleggen? Ben je recent afgestudeerd (hbo/ wo) en op zoek naar een topstart van jouw carrière? Dan is het traineeship Metropoolregio Amsterdam geschikt voor jou!

Pak jouw kans en solliciteer op één van de 25 traineeplekken (startopdrachten) die rechts vermeld staan. Je kunt solliciteren t/m maandag 25 september 12.00 uur. Mocht je ook een 2e of 3e voorkeur hebben voor een startopdracht geef dit dan aan in je motivatiebrief.

JS Consultancy verzorgt de selectieprocedure voor de nieuwe trainees in opdracht van de Traineepoolorganisatie Metropoolregio Amsterdam.

Waarom trainee worden bij de Metropoolregio Amsterdam?

Het traineeship Metropoolregio Amsterdam is een uniek tweejarig programma aangeboden door samenwerkende overheidsorganisaties in het noordelijk deel van de Randstad.

Het traineeship biedt, verdeeld over de deelnemende organisaties, plek aan 25 ambitieuze starters met hart voor de publieke zaak. Als trainee krijg je de kans om te werken op allerlei terreinen die maatschappelijk van belang zijn, zowel op strategisch als op tactisch niveau. Je werkt voor kleine en grote overheidsorganisaties en hebt een breed speelveld van uiteenlopende projecten. Daarnaast krijg je veel trainingen gericht op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en bouw je in 2 jaar tijd een groot en uitgebreid netwerk op.

In een periode van twee jaar ga je werken en leren op 3 verschillende werkplekken. Je solliciteert specifiek op een startopdracht bij één van de deelnemende organisaties die hier rechts vermeld staan. Na de startopdracht van tien maanden volgt twee maal een detachering van zeven maanden bij een andere deelnemende organisatie.

Op 9 januari 2018 starten 25 getalenteerde trainees bij één van de tien deelnemende overheidsorganisaties in de Metropoolregio Amsterdam. Zorg dat jij één van hen bent!

Wat vragen wij?

Als toekomstig MRA trainee heb je hart voor de publieke zaak. Je gelooft in de kracht van regionale samenwerking en je hebt niet langer dan 2 jaar een hbo of wo diploma op zak.

Eigenschappen waarmee jij je onderscheidt zijn:

• Lef
• Leervermogen
• Samenwerken

Wat bieden wij?

Als trainee binnen dit unieke, uitdagende traineeship krijg je een aanstelling voor twee jaar, 36 uur per week. Daarvan besteed je 8 uur per week aan het ontwikkelprogramma en de poolopdrachten.

Wij investeren ook in jou: we bieden uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van relevant en resultaatgericht leren en ontwikkelen.
Het salaris is € 2527,- bruto per maand.

De organisatie

De Metropoolregio Amsterdam is een bestuurlijk samenwerkingsverband van de stad Amsterdam en lokale en regionale overheden in het noordelijke deel van de Randstad.

In 2012 hebben 5 overheidsorganisaties uit de regio de handen ineen geslagen om de onderlinge samenwerking te versterken in de vorm van een gemeenschappelijk traineeship. In dit traineeship staan samenwerking, verbinding en kennisdeling centraal.

De deelnemende organisaties aan dit traineeship zijn: MRA Bureau, Gemeente Almere, Gemeente Amsterdam, Gemeente Haarlemmermeer, Gemeente Lelystad, Gemeente Purmerend, Gemeente Zaanstad, Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied, OVER-gemeenten (Oostzaan en Wormerland) en Provincie Noord-Holland.

Informatie

Ga naar www.traineepoolmra.nl voor meer informatie over het traineeship, ervaringen van oud-trainees en de aanmelding voor de pop-up inhousedagen op 6, 13 en 15 september.

Voor vragen over de selectieprocedure kun je terecht bij JS Consultancy. Je kunt een email sturen naar traineepool@jsconsultancy.nl of contact opnemen met Eveline van der Schoot, adviseur werving & selectie bij JS, 06-30437054.

Heb je algemene vragen over het traineeship? Stuur een mail naar info@traineepoolmra.nl of bel/app Amella Dulovic, projectleider Traineepool MRA, op 06-20346455.

 

JS Consultancy. Kennis van de overheid.

Eveline van der Schoot

Adviseur Werving & Selectie

Heeft u vragen of wilt u weten wat JS Consultancy voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

06 - 30 43 70 54 Vraag per e-mail traineepool@jsconsultancy.nl