Afbeelding van een persoon die schrijft

Vakgebieden

JS Consultancy werkt al jarenlang met de beste professionals voor de overheid. Als (interim-) professional kun je bij ons aan de slag met verschillende actuele thema’s binnen de domeinen Bedrijfsvoering, Ruimte & Infra en Sociaal Domein.

Thema’s Bedrijfsvoering

Binnen Bedrijfsvoering zien wij ontwikkelingen waarbij medewerkers nodig zijn met een brede blik, binnen én buiten de organisatie. Professionals die data en informatiestromen interpreteren, verbanden leggen en advies geven aan management en bestuur. We richten ons binnen dit domein op de thema’s:

Zo kun je als (interim-) professional via ons aan de slag als o.a. financial, public business controller, ICT’er en HR-adviseur.
Bekijk onze vacatures op het gebied van Bedrijfsvoering >>

Thema’s Ruimte & Infra

Binnen Ruimte & Infra staan regievoeren en de regisseursrol bij veel publieke organisaties op de agenda. Net als natuurlijk de Omgevingswet. Binnen beheerafdelingen verplaatst de aandacht bovendien van traditioneel beheer naar assetmanagement. Binnen dit domein richten we ons op de thema’s:

Je kunt hierbij werkzaam zijn als regisseur openbare ruimte, adviseur en projectleider beleid en beheer of adviseur Omgevingswet.
Bekijk onze vacatures op het gebied van Ruimte & Infra >>

Thema’s Sociaal Domein

Binnen het Sociaal Domein zijn er bezuinigingen en talloze wijzigingen in de wet- en regelgeving. Niet voor niets zijn organisaties op zoek naar Wmo- en jeugdprofessionals met een open blik en houding. Medewerkers die focussen op ‘wat iemand zelf kan’ en ‘hoe iemand kan participeren’. Hiervoor is voortdurende wendbaarheid van ervaren beleids­adviseurs onontbeerlijk. Binnen dit domein richten we ons op de thema’s:

Start bijvoorbeeld als (interim) Wmo- en jeugdconsulent of beleidsadviseur.
Bekijk onze vacatures binnen het Sociaal Domein >>

JS Consultancy. Kennis van de overheid.

Michel Kollau

Directeur Sociaal Domein

Heb je vragen of wil je weten wat JS Consultancy voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

06 51 13 57 93 Vraag per e-mail michelkollau@jsconsultancy.nl