Afbeelding van een persoon die schrijft

Vakgebieden

JS Consultancy heeft altijd de mooiste banen en projecten binnen de vakgebieden Bedrijfsvoering, Ruimte & Infra en Sociaal Domein. Voor young professionals ontwikkelen wij unieke talentprogramma’s, ervaren professionals bieden wij interim opdrachten of een vaste baan. En voor zzp’ers hebben wij regelmatig interessante klussen.

Bedrijfsvoering

Binnen Bedrijfsvoering zien wij ontwikkelingen waarbij medewerkers nodig zijn met een brede blik, binnen én buiten de organisatie. Professionals die data en informatiestromen interpreteren, verbanden leggen en advies geven aan management en bestuur. We richten ons primair op:

Wij hebben altijd interessante banen en opdrachten voor o.a. financieel adviseur, public business controller, ICT’er en HR-adviseur.
Bekijk onze vacatures op het gebied van Bedrijfsvoering >>

Ruimte & Infra

Binnen Ruimte & Infra staan regievoeren en de regisseursrol bij veel publieke organisaties op de agenda. Net als natuurlijk de Omgevingswet. Binnen beheerafdelingen verplaatst de aandacht bovendien van traditioneel beheer naar assetmanagement. Binnen dit domein richten we ons primair op:

Je kunt hierbij werkzaam zijn als regisseur openbare ruimte, adviseur en projectleider beleid en beheer of adviseur Omgevingswet.
Bekijk onze vacatures op het gebied van Ruimte & Infra >>

Sociaal Domein

Binnen het Sociaal Domein zijn er regelmatig wijzigingen in de wet- en regelgeving. Om met deze veranderende omgeving om te gaan zijn we altijd op zoek naar beleidsmedewerkers die de juiste vertaalslag kunnen maken én Wmo- en jeugdprofessionals met een open blik en houding. Medewerkers die focussen op ‘wat iemand zelf kan’ en ‘hoe iemand kan participeren’. We richten ons op de thema’s:

Start bijvoorbeeld als (interim) Wmo- en jeugdconsulent of beleidsadviseur.
Bekijk onze vacatures binnen het Sociaal Domein >>

JS Consultancy. Kennis van de overheid.

Michel Kollau

Directeur Sociaal Domein

Heb je vragen of wil je weten wat JS Consultancy voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

06 51 13 57 93 Vraag per e-mail michelkollau@jsconsultancy.nl