Kennis van de Overheid

JS Consultancy werkt al meer dan 20 jaar met de beste professionals voor de overheid. Samen met hen realiseren we doelstellingen van overheidsorganisaties en ambities van de professionals zelf.

Weten wat er leeft

Als kenners van de overheid weten we wat er leeft en speelt. We kennen niet alleen de culturele en organisatorische overeenkomsten en verschillen tussen de overheidslagen, maar ook die tussen de organisaties binnen dezelfde laag. We weten ook over welke kennis en competenties jij als professional moet beschikken om in deze dynamiek van diversiteit succesvol te zijn én te blijven.

Professionals voor de overheid

JS Consultancy staat voor persoonlijke, inspirerende en deskundige dienstverlening. Op basis van deze kernwaarden werken we samen met honderden overheidsorganisaties waar jij als professional op vaste of tijdelijke basis aan de slag kan. Wij matchen jou met functies die passen bij jouw passie, ambities en persoonlijkheid. Met kennis van de overheid, kennis van mensen én mensen met kennis zorgen wij voor de perfecte verbinding tussen jou en de overheid!

Benieuwd wat we jou kunnen bieden? Bekijk dan alvast onze vacatures >>

JS Consultancy. Kennis van de overheid.

Guido Termont

Directeur Ruimte & Infra

Heb je vragen of wil je weten wat JS Consultancy voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

06 33 32 19 61 Vraag per e-mail guidotermont@jsconsultancy.nl