Dienstverbanden

Als professional kun je bij JS Consultancy zowel terecht voor een tijdelijk als vast dienstverband. Ongeacht of je voorkeur uitgaat naar een opdracht, detachering, werving & selectie of een traineeship. Wij werken al jaren met en voor de overheid en hebben daarmee een groot netwerk opgebouwd van honderden overheidsorganisaties waar jij aan de slag kunt. Momenteel profiteren ruim 300 (young) professionals van een mooie uitdaging bij een gemeente, provincie of het rijk.

Tevens is het mogelijk om je carrière bij ons te starten als trainee bij een van onze traineeships voor young professionals. Zo bieden wij een algemeen traineeship en drie traineeships binnen de drie domeinen BedrijfsvoeringRuimte & Infra, Sociaal Domein. Daarnaast werven wij met enige regelmaat trainees in opdracht van verschillende overheden. Zo hebben we trainees gedetacheerd bij onder andere gemeente Amsterdam, gemeente Haarlem en provincie Zuid-Holland.

Of je nu een ervaren of startende professional bent, op zoek naar een vaste functie of een tijdelijke opdracht? JS Consultancy begeleidt je graag naar passend werk!

Kennismaken? Vul dan, geheel vrijblijvend, ons contactformulier in >>

JS Consultancy. Kennis van de overheid.

Herrie Geuzendam

Directeur Bedrijfsvoering

Heb je vragen of wil je weten wat JS Consultancy voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

06 20 21 82 27 Vraag per e-mail herriegeuzendam@jsconsultancy.nl