Professionals aan het woord

“Het spreekt mij erg aan dat JS Consultancy veel aandacht besteedt aan jou als persoon. De persoonlijke component in het werk naast alle kennis en ervaring. Wie je als persoon bent en waar je als persoon staat bepaalt immers hoe je te werk gaat en hoe effectief je functioneert.”

  • Arthur van Waes, young public controller bij Veiligheidsregio Utrecht

“Ik ben al ruim 20 jaar werkzaam als civiel projectleider maar heb als professional bij JS Consultancy zeker nieuwe, en hele waardevolle, dingen geleerd. Zo kreeg ik de mogelijkheid om de opleiding Regisseur Openbare Ruimte van JS Consultancy te volgen, waar ik leerde dat werken als regisseur ook vaak persoonlijk is en draait om vertrouwen. Die sociale kant van regie heb ik met name geleerd tijdens de opleiding.”

  • Jelle Blaauw, projectleider Infra Stadsdiagonaal bij gemeente Zutphen

“Het is bijzonder prettig om een vast contactpersoon te hebben bij JS Consultancy die onze organisatie, de cultuur en onze ambities kent. Dit leidt tot snel schakelen en goed advies.”

  • Monique Bogaard, beleidsmedewerker HRM bij gemeente Zoetermeer

“Ik heb erg veel geleerd bij JS Consultancy. Ik heb geleerd over hoe ik ben in mijn werk, heb veel praktijkgerichte informatie gekregen en heb handige vaardigheden ontwikkeld. Ik ben blij dat jullie HR-adviseur Young Professionals mij als beginnende werknemer kon begeleiden bij een aantal praktische zaken en dingen waar ik tegen aan liep. Tevens heb ik de kwaliteit van de trainingen en de diversiteit van de modules die ik kon volgen als positief ervaren.”

  • Elja van den Born, was tot juli 2016 via JS Consultancy gedetacheerd als junior beleidsmedewerker bij gemeente Neder-Betuwe

“Ik werk sinds januari 2015 bij JS Consultancy als Wmo-consulent en kon bij binnenkomst direct aan de slag bij een opdrachtgever. Tegelijkertijd mocht ik starten met de opleiding tot Wmo-consulent, die geheel in het teken stond van de Wmo 2015. Een mooie start vond ik dat: enerzijds opgeleid worden in alle nieuwe regelgeving en anderzijds deze kennis direct kunnen toepassen en ervaren in de praktijk.”

  • Manon Heijnen, Wmo- en jeugdconsulent en onderzoeker Wlz bij CIZ.

“Het traineeship van JS Consultancy spreekt mij erg aan vanwege de combinatie van leren en werken tegelijkertijd. Ik kan het geleerde direct in de praktijk toepassen, onder goede begeleiding van JS Consultancy en de opdrachtgever. Tevens vind ik het erg fijn dat JS Consultancy in het traineeship aandacht besteedt aan de persoonlijke component, door middel van coaching en intervisie.”

  • Nannette Trenning, young public controller bij Servicepunt 71, gemeente Leiden.

 

Kennismaken? Vul dan, geheel vrijblijvend, ons contactformulier in >>

JS Consultancy. Kennis van de overheid.

Guido Termont

Directeur Ruimte & Infra

Heb je vragen of ben je benieuwd wat JS Consultancy voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op!

06 33 32 19 61 Vraag per e-mail guidotermont@jsconsultancy.nl