Stap in de wereld van finance & control

Start jij je carrière in de wereld van public control? De ontwikkelingen bij onze opdrachtgevers en de impact op control roepen steeds luider om verbindingsofficieren met verfrissende competenties, het vermogen om te inspireren door te communiceren en van buiten naar binnen te werken. Kansen dus! Voor jou als opdrachtgever en voor jou als young professional.

Een traineeship, een prachtige start van je carrière! 

Vanuit een dienstverband bij JS Consultancy start jij als young public controller bij onze opdrachtgevers (gemeenten, provincies en waterschappen). Daarnaast begeleiden wij je middels een uitdagend opleidingsprogramma naar Certified Public Business Controller. Een zeer inspirerend programma dat wordt verzorgd door JS Consultancy en het Zijlstra Center van VU Amsterdam.

Met deze samenwerking zijn wij in staat om jou het beste van twee werelden te bieden, namelijk: kennis van de overheid, focus op persoonlijke vaardigheden, een heldere visie op control en een stevige inhoudelijk component.

Bekijk onze Talentprogramma’s en reageer direct >>

Klik in de rechterkolom voor meer informatie over het traineeship,  de sollicitatieprocedure en het opleidingsprogramma. Wat denk je, is een traineeship iets voor jou?

Bekijk onze Talentprogramma’s en reageer direct >>

JS Consultancy. Kennis van de overheid.

Herrie Geuzendam

Directeur Bedrijfsvoering

Heb je vragen of wil je weten wat JS Consultancy voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

06 - 20 21 82 27 Vraag per e-mail herriegeuzendam@jsconsultancy.nl