Start je carrière als Young Professional Ruimte & Infra

Heb jij wel eens ideeën voor de openbare ruimte? Zie jij kansen hoe de infrastructuur kan bijdragen aan een betere leefomgeving? Of heb je in je hoofd al bedacht hoe je verkeer beter kan laten doorstromen of juist veiliger maken? Maar weet je nog niet helemaal welke baan daar precies bij past? Ontdek dan de kansen die een traineeship jou te bieden heeft en profiteer van een droomstart van je carrière door veelzijdig werk te combineren met een interessant opleidingstraject.

Ontdek onze mogelijkheden voor gemotiveerd jong talent >>

Ontdek samen met ons waar jouw talent het beste tot uiting komt. Ontwikkel je vaardigheden vanuit onze Public Academy. In deze academy vind je een ruim aanbod aan inhoudelijke en vaardigheden modules. Vanuit een persoonlijk opleidingsbudget stellen wij je in staat om zelf regie te voeren over je loopbaan binnen het ruimtelijk domein.

Waarom Young Professional Ruimte & Infra?

In een wereld waar de rol van de verschillende overheden aan verandering onderhevig is, wordt de jonge ambtenaar onmisbaar. Er is het besef ontstaan dat de frisse blik van young professionals van waarde is en bovenal de innoverende kracht die van hen uitgaat.

Als young professional binnen de overheid kom je terecht in een inspirerende werkomgeving waar je met meerdere belanghebbende partijen naar oplossingen zoekt. Binnen de ruimtelijke sector zijn op dit moment twee onderwerpen waar de overheid voor een boeiende opgave staat: regie in de openbare ruimte en de implementatie van de omgevingswet. Voor beide thema’s zijn we op zoek naar talenten.

Start van het traineeship

Binnen Ruimte & Infra bieden we twee verschillende traineeprogramma’s:

  1. Traineeship Young Professional Regie Openbare Ruimte >>
  2. Traineeship Young Professional Implementatie Omgevingswet >>

Heb je interesse in een van de traineeships en/of wil je meer informatie over bijv. het nieuwe startmoment? Neem dan gerust contact op met onze recruiter Jorn van der Veen. Bel 06 – 30 48 85 49 of mail naar jornvanderveen@jsconsultancy.nl

 

JS Consultancy. Kennis van de overheid.

Jorn van der Veen

Recruiter Ruimte & Infra

Heb je vragen of wil je weten wat JS Consultancy voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

06 – 30 48 85 49 Vraag per e-mail jornvanderveen@jsconsultancy.nl