Public Academy

Wil jij je net zo dynamisch ontwikkelen als de overheid zelf? En je opgedane kennis en ervaring direct in de praktijk brengen? Profiteer dan van de opleidingen van de Public Academy van JS Consultancy. Een hoogwaardig opleidingsbureau waar zowel ervaren als startende professionals zich kunnen ontwikkelen. Met opleidingen die altijd inspelen op de nieuwste ontwikkelingen bij de overheid.

Onze opleidingen zijn erkend met het Cedeo-erkend kwaliteitskeurmerk. BedrijfsOpen_FC

Bekijk het opleidingsaanbod >>

 

Voordelen Public Academy

De Public Academy helpt je succesvol te zijn en te blijven in de dynamische wereld van de overheid, door:

  • Jezelf continu te verbeteren en scherp te blijven op je leerdoelen.
  • Je talenten en ambities waar te maken en daarin individuele en organisatiedoelstellingen met elkaar te verbinden.
  • Nieuwe kennis te creëren door met anderen je kennis te delen.
  • Duurzaam inzetbaar te blijven doordat je bijblijft met de ontwikkelingen in je vakgebied.

Modulair programma

Het opleidingsaanbod is modulair opgebouwd, wat je mogelijkheid geeft om alleen díe modules te selecteren waar jij behoefte aan hebt. Er zijn modules die ingaan op trends en ontwikkelingen binnen de overheid en op belangrijke deelonderwerpen van een vakgebied. Modules ter verbetering van jouw persoonlijke vaardigheden. Ook bieden we lezingen en masterclasses die je inspiratie en nieuwe inzichten verschaffen en daarmee bijdragen aan je ontwikkeling als professional.

Opleidingsaanbod

Ons opleidingsaanbod is erg divers en op alle niveaus: van talentontwikkeling tot managementontwikkeling.

Talentontwikkeling

Heb je niet langer dan twee jaar geleden je hbo- of academische studie afgerond? Start je carrière dan met een uitdagend talentprogramma of traineeship. Je profiteert dan van inspirerende trainingen waardoor je een versnelde ontwikkeling doormaakt. Ons programma is een effectief leertraject, waarbij er alle aandacht is voor zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling.

Professionele Ontwikkeling

Sta je op het punt een nieuwe functie binnen de overheid te bekleden? Of wil je je verder als professional verder ontwikkelen? Speciaal voor professionals die een volgende stap willen maken ontwikkelen wij trainingen – veelal op maat – die de juiste verhouding hebben tussen vakinhoudelijke kennis en persoonlijke vaardigheden. Je krijgt up-to-date inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen in jouw vakgebied. En je werkt actief aan competenties als adviesvaardigheden, onderhandelen, effectief communiceren en inzicht in politiek-bestuurlijke verhoudingen.

Managementontwikkeling

De weg vrijmaken voor verandering begint bij het management. Als jij je als leidinggevende bewust wordt van je voorbeeldrol, leg je de basis voor succesvol veranderen. Onze management development-trajecten helpen daar op succesvolle wijze bij. We kijken vanuit verschillende perspectieven naar leiderschap, uitgaande van de organisatiedoelstellingen en (bestuurlijke) opdrachten. Zo leer je een passende stijl van leidinggeven aan medewerkers. Maar we zoomen ook in op het perspectief leidinggeven aan jezelf. Reflectie en zelfkennis als basis voor effectief leiderschap. Onze programma’s kennen een opbouw langs deze perspectieven en hebben een interactief karakter.

Direct toepasbaar

De kracht van onze Public Academy is dat je de opgedane kennis en ervaringen direct kunt toepassen in de dagelijkse praktijk. Daarbij leer je ook van ervaringen van andere professionals (binnen en buiten je vakgebied), doordat je intensief samenwerkt aan opdrachten. Dit kan zowel tijdens de opleiding, tijdens intervisiebijeenkomsten, intercollegiale uitwisselingen en netwerkbijeenkomsten.

Bekijk hier onze opleidingen >>

JS Consultancy. Kennis van de overheid.

Erika Koetsier

Coördinator Backoffice Opleidingen

Heb je vragen of wil je weten wat JS Consultancy voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

06 - 51 54 97 06 Vraag per e-mail erikakoetsier@jsconsultancy.nl