Onze werkwijze

JS Consultancy is een lerende organisatie. Iedere dag opnieuw spelen wij in op (maatschappelijke) ontwikkelingen die van invloed zijn op overheidsorganisaties. Dat maakt werken bij JS Consultancy dynamisch en iedere dag anders.

We bieden een persoonlijke en inspirerende werkomgeving, met continue focus op ontwikkeling. Prestaties worden gestimuleerd en resultaten gewaardeerd. Onze medewerkers maken een persoonlijk plan en kunnen modules via onze interne Academy volgen om hun vaardigheden en talenten verder te ontwikkelen.

Inspirerende thuisbasis

De (interim-)professionals die via ons werken bij de overheid bieden wij meer dan een mooie functie. Zij hebben toegang tot ons interactieve digitale platform MijnJS. Hier kunnen zij onder meer hun urenregistratie bijhouden, maar ook kennis delen en uitwisselen met andere professionals.

Public Academy

Om hun persoonlijke en professionele ontwikkeling te ondersteunen, bieden we onze professionals  de mogelijkheid om vier maal per jaar aantrekkelijke vaardigheidsmodules te volgen. Twee daarvan zijn gericht op professionele ontwikkeling (competenties) en twee op de ontwikkelingen binnen het vak.

Benieuwd wat we jou kunnen bieden? Bekijk dan alvast onze vacatures >>
Kennismaken? Vul dan, geheel vrijblijvend, ons contactformulier in >>

JS Consultancy. Kennis van de overheid.

Herrie Geuzendam

Directeur Bedrijfsvoering

Heeft u vragen of wilt u weten wat JS Consultancy voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

06 20 21 82 27 Vraag per e-mail herriegeuzendam@jsconsultancy.nl