Ontwikkeling voor de overheid

JS Consultancy organiseert meerdere keren per jaar landelijke expertisetafels. Tijdens deze expertisetafels zijn gemeenten welkom om gezamenlijk kennis en ervaring uit te wisselen over een specifiek thema. U leert van een ander, een ander leert van u.

Wij hechten veel waarde aan groei en ontwikkeling. Voor onszelf en de overheid is het namelijk belangrijk om up-to-date te blijven met de actuele ontwikkelingen in de maatschappij. Het delen van kennis en ervaring met anderen en zodoende van elkaar leren is hierbij een nuttige en belangrijke component. Onze expertisetafels zijn daarom een mooie manier om op persoonlijke wijze een ander te inspireren en gezamenlijk meer en meer deskundigheid bij de lokale overheid te creëren.

“Expertisetafels: deel, leer en ontwikkel”

De expertisetafels vinden plaats op verschillende data en locaties in het land en hebben elk een specifiek thema. De thema’s vallen binnen de vakgebieden Bedrijfsvoering, Ruimte & Infra en Sociaal Domein. Deelname is altijd kosteloos.

Bekijk onze agenda voor een overzicht van de geplande expertisetafels en de verschillende onderwerpen die centraal staan >>

U bent meer dan welkom om deel te nemen aan een of meerdere expertisetafels. Onderaan elk agendaitem kunt u zich aanmelden hiervoor.

 

JS Consultancy. Kennis van de overheid.

Michel Kollau

Directeur Sociaal Domein

Heeft u vragen of wilt u weten wat JS Consultancy voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

06 – 51 13 57 93 Vraag per e-mail michelkollau@jsconsultancy.nl