Professionals voor de overheid

Het aangaan van een werkrelatie is deels een intuïtief proces, waarvoor ruimte moet zijn. Wij richten ons op de optimale ver­binding tussen organisatie en mens.

Passie voor de overheid

De mensen met wie wij in verbinding staan, hebben kennis van én passie voor de overheid. Van teamleiders tot gemeentesecretarissen. Van klantmanagers tot juristen. En van beleidsmedewerkers tot project- en procesmanagers. Op alle niveaus: van trainee via junior en medior tot senior. Zowel voor vaste als voor tijdelijke aanstellingen.

Verbinden van beide partijen

Centraal staat niet het wervingsproces op zich, maar het verbinden van twee partijen. De essentie is dat de doel­stellingen van de ene partij, de opdrachtgever, aansluiten bij de drijfveren van de andere partij, de professional. Alles is erop ge­richt om deze ‘klik’ te realiseren.

Zorgvuldige procedure

Het profiel van de kandidaat die u zoekt maken we ‘levend’. Onze adviseurs voeren daartoe intakegesprekken die niet alleen de ‘harde criteria’, zoals opleiding en ervaring, in kaart brengen, maar ook de cultuur van uw organisatie. Ook  gesprekken met mensen die nauw met uw nieuwe collega gaan samenwerken, dragen bij aan de totstandkoming van het profiel. Verder staan we uitgebreid stil bij competenties en talenten, naast de inhoudelijke kennis die nodig is om de functie optimaal uit te voeren.

Na een eerste selectie aan de hand van de cv’s en motivatiebrieven voert onze adviseur persoonlijke selectiegesprekken. Ze presenteert u in een persoonlijk gesprek de zogenoemde shortlist: kandidaten die benoembaar zijn. Uw benoemingscommissie maakt de uiteindelijke keuze.

Desgewenst spelen we ook een rol bij de gesprekken over arbeidsvoorwaarden en voeren we evaluatiegesprekken na afronding van de opdracht.

Ja, ik wil een professional >>

JS Consultancy. Kennis van de overheid.

Jolanda Steffens

Directeur Werving & Selectie

Heeft u vragen of wilt u weten wat JS Consultancy voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

06 33 32 19 69 Vraag per e-mail jolandasteffens@jsconsultancy.nl