Afbeelding van een persoon die schrijft

Public Academy

De overheid is een dynamische wereld. Uw organisatie heeft voortdurend te maken met nieuwe vormen van samenwerkingen en veranderende takenpakketten en rollen. Dit vraagt veel flexibiliteit van u, maar ook een bredere blik en nieuwe kennis en vaardigheden die naadloos aansluiten bij de nieuwste ontwikkelingen. Kwaliteiten die u het liefst zo snel mogelijk kunt toepassen in de dagelijkse praktijk.

Modulair programma

Onze Public Academy is een hoogwaardig opleidingsbureau dat inspeelt op de behoeften van de overheid en de (leer)behoeften van professionals. De modules gaan in op de belangrijkste actuele vraagstukken, trends en ontwikkelingen, bieden kennis op belangrijke deelonderwerpen van een vakgebied en trainen vaardigheden om goed te functioneren in de praktijk. Daarnaast bieden we ook lezingen en masterclasses die de professionals inspiratie en nieuwe inzichten geven en die bijdragen aan hun ontwikkeling als professional en daarmee aan de ontwikkeling van uw organisatie.

Leeromgeving

Om dit succes te realiseren en het hoge niveau van uw te waarborgen, heeft JS Consultancy een leeromgeving gecreëerd waarin professionals:

  • Zichzelf continu verbeteren en scherp blijven op hun leerdoelen;
  • Hun eigen talenten en ambities waarmaken en daarbij hun individuele met organisatiedoelstellingen verbinden;
  • Met anderen kennis delen en zo ‘nieuwe kennis’  creëren;
  • Duurzaam inzetbaar blijven door kennis en vaardigheid continu in lijn te brengen met de ontwikkelingen in hun vakgebied.

Opleidingsaanbod

Ons opleidingsaanbod is erg divers. Zo richten we ons op talentontwikkeling, professionele ontwikkeling en managementontwikkeling.

Organisatieontwikkeling

Ook overheidsorganisaties zijn veelvuldig aan ontwikkelingen onderhevig. Waar de overheid voorheen beleid en uitvoering in eigen hand had, is het nu een proces van samenwerken met andere overheidsorganisaties, bedrijven en instellingen. De omslag die professionals moeten maken in hun manier van werken, ondersteunen wij met opleiding en training.

Talentontwikkeling

Voor jonge, afgestudeerde academici en hbo’ers bieden wij uitdagende talentprogramma’s en traineeships, dé combinatie van werken en leren. Doeltreffende en inspirerende programma’s waardoor jonge talenten een versnelde ontwikkeling doormaken. Ons programma is een effectief leertraject, waarbij er ruim aandacht is voor zowel de persoonlijke als professionele ontwikkeling.

Professionele Ontwikkeling

Veranderingen in de organisatie kunnen ervoor zorgen dat professionals een nieuwe functie krijgen, met bijbehorende nieuwe vaardigheden. Dan is het belangrijk dat de professionals soepel meebewegen met deze ontwikkelingen. De trainingen die wij, veelal op maat, ontwikkelen zijn een combinatie van inhoud en vaardigheden. We geven de deelnemers inzicht in de belangrijkste actuele ontwikkelingen in hun vakgebied. Daarnaast werken we actief aan competenties als adviesvaardigheden, onderhandelen, effectief communiceren en inzicht in politiek-bestuurlijke verhoudingen.

Managementontwikkeling

Leidinggeven aan verandering begint bij het management. In onze management development-trajecten kijken we vanuit meerdere perspectieven naar leiderschap. Vertrekpunt daarbij zijn organisatiedoelstellingen en de (bestuurlijke) opgaven. Leidinggeven aan medewerkers is daarvan afgeleid. Maar ook persoonlijke reflectie en zelfkennis zijn onderdeel van effectief leiderschap. Onze programma’s kennen een opbouw langs deze perspectieven en hebben een actief en interactief karakter.

Praktische zaken

  • Alle genoemde prijzen zijn per persoon en EXCLUSIEF BTW. Bij elke opleiding staat vermeld wat wel en niet bij de prijs is inbegrepen, zoals bijvoorbeeld lesmateriaal en accommodatiekosten.
  • Als een lesdag de hele dag duurt, wordt er voor een lunch gezorgd. Duurt een bijeenkomst alleen een ochtend of middag, dan is er geen lunch inbegrepen en worden er geen accommodatiekosten berekend.
  • Bij het inschrijven voor een opleiding zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing. Lees tevens ons Privacy statement
  • Onze opleidingen zijn erkend met het Cedeo-erkend kwaliteitskeurmerk.
    Bekijk hier onze opleidingen >>

 

BedrijfsOpen_FC

 

 

 

JS Consultancy. Kennis van de overheid.

Erika Koetsier

Coördinator Backoffice Opleidingen

Heeft u vragen of wilt u weten wat JS Consultancy voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

06 - 51 54 97 06 Vraag per e-mail erikakoetsier@jsconsultancy.nl