Maatwerkopleidingen

Onze maatwerkopleidingen komen in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers tot stand. Op deze manier ontstaat commitment en wordt het gewenste resultaat bereikt. Wat onze maatwerkopleidingen bij uitstek kenmerkt, is dat er altijd een koppeling is naar de dagelijkse werkpraktijk.

Tijdens opleidingsdagen nodigen we mensen vanuit een praktijkgerichte leeromgeving uit om op onderzoek te gaan, grenzen te verleggen en creativiteit aan te boren. Bewustwording, kennis en vaardigheden worden zo vergroot. Vandaaruit wordt een brug geslagen naar de praktijk.

Direct toepassen in de praktijk

We sluiten in alle oefeningen en opdrachten zo goed mogelijk aan op de dagelijkse werkpraktijk. Dit betekent dat deelnemers eigen situaties inbrengen of dat ze naast de opleiding werken aan een eigen project waarin ze het geleerde direct kunnen toepassen. Op een volgende opleidingsdag kunnen zij de casus dan weer inbrengen en toetsen. Op deze manier krijgt het geleerde een plek in de dagelijkse werkelijkheid.

Ervarend leren en innovatieve werkvormen

Leren is breder is dan alleen plenair, klassikaal opleiden. Daarom maken we gebruik van innovatieve werkvormen die zowel de bewustwording als de persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden vergroot. De variatie aan vormen is belangrijk om de energie en de motivatie hoog te houden en iedereen in het programma te betrekken. Aan het begin van elk opleidingstraject houden wij individuele intakegesprekken om leerdoelen door te nemen en verwachtingen af te stemmen. Groepswerk met oog voor elk individu en het organisatiedoel.

We zorgen verder voor een veilig en open leerklimaat waar deelnemers worden uitgenodigd te oefenen met (alternatief) gedrag en feedback geven en ontvangen. Van deelnemers vraagt dit een actieve leerhouding, reflectievermogen en eigenaarschap.

Meer weten? Vul dan, geheel vrijblijvend, ons contactformulier in >>

JS Consultancy. Kennis van de overheid.

Erika Koetsier

Coördinator Backoffice Opleidingen

Heeft u vragen of wilt u weten wat JS Consultancy voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

06 - 51 54 97 06 Vraag per e-mail erikakoetsier@jsconsultancy.nl