Jong talent voor Opdrachtgevers

Zoekt u Jong Talent met hart voor de publieke zaak? Wij hebben ze in huis, de nieuwe generatie professionals en trainees. Zo houdt u aansluiting op nieuwe ontwikkelingen en trends en zorgt u voor een evenwichtiger leeftijdsopbouw in uw organisatie. Ook sluit u qua diversiteit beter aan bij de maatschappij. Jong Talent en trainees geven nieuwe impulsen. En u blijft als werkgever aantrekkelijk voor de jongste generatie.

Werving & Selectie van trainees

Wij verzorgen voor u de Werving & Selectie van trainees. Deze talentvolle jonge professionals treden vervolgens bij u in dienst en volgen een uitgebreid trainee- programma, verzorgd door uw organisatie of door JS Consultancy.

Zoekt u de juiste trainee(s) voor uw organisatie? Esther Dijkstra, W&S-adviseur trainees, helpt u graag verder.

Werving & Selectie van Jong Talent

Onze Public Academy beschikt over een pool van Jong Talent: jonge professionals die bij ons in dienst zijn en voor u op Interim- of detacheringsbasis aan de slag gaan. Hiermee heeft u de zekerheid dat onze talenten ‘marktklaar’ zijn. Zij volgen namelijk een vast opleidingsprogramma dat uitvoerig ingaat op de maatschappelijke uitdagingen van uw organisatie. Zo krijgt u grip op capaciteit en beschikt u altijd over de juiste mensen.

Zoekt u Jong Talent voor uw organisatie?

Public Academy

JS Consultancy werkt landelijk met meer dan 300 jonge professionals. Wij zijn carrièrepartner van onze talenten. Daarom biedt onze Public Academy hen een vast opleidingsprogramma, toegespitst op de kennis en competenties die nodig zijn om voor u maatschappelijk resultaat te behalen. Dit geeft u de zekerheid dat de talenten die wij aanbieden ‘marktklaar’ zijn.

Kennismaken met Jong Talent?

Wij werken met Jong Talent binnen onze business units Bedrijfsvoering, Ruimte & Infra en Sociaal Maatschappelijk. Hierover leest u meer onder Interim.

Interim