Traineeprogramma Meerinzicht

In november start Meerinzicht met een traineeprogramma waar jij een vliegende carrièrestart kan maken. Een mooie kans voor young professionals die zich willen inzetten voor de publieke sector. Voor een periode van twee jaar doorloop je een uitdagend ontwikkeltraject waar jij de kans krijgt om je als professional te ontwikkelen op het gebied van HRM, ICT of Communicatie.

Traineeprogramma

Onder het motto “samenwerken geeft meer inzicht” werken de gemeenten Ermelo, Harderwijk en Zeewolde, vanuit een gezamenlijke visie. Hieruit is het samenwerkingsverband Meerinzicht ontstaan. Meerinzicht is een dynamische organisatie met een hoog ambitieniveau en werkt continu aan verbetering van de bedrijfsvoering.

Met het oog op de toekomst heeft Meerinzicht een twee jaar durend traineeprogramma ontwikkeld. Dit programma is gericht op de ontwikkeling van jouw vakinhoudelijke en organisatie brede kennis. Naast het meewerken aan inhoudelijke projecten volg je samen met andere trainees een inspirerend opleidingstraject. Dit traject is opgedeeld in een drietal leerlijnen: Persoonlijke ontwikkeling, Organisatiewijs en Inhoud/vakkennis.

De afdelingen HRM, ICT en Communicatie hebben elk een traineeplek beschikbaar. Voor iedere traineeplek geldt dat je wordt opgeleid en begeleid tot de rol van adviseur.

Heb jij maximaal 2 jaar werkervaring in aansluiting op een afgeronde hbo of universitaire opleiding? Ben je breed inzetbaar, flexibel, samenwerkend, ondernemend en werk je integraal? Bruis je van de ideeën? Solliciteer dan voor één van deze traineeplekken vóór 27 augustus via JS Consultancy!

Vragen?

Bekijk onze FAQ.

Staat je antwoord er niet tussen? Neem dan contact op met traineepool@jsconsultancy.nl