Start werving 4 trainees voor de gemeente Harderwijk

Ben jij nog niet uitgeleerd en voel je tegelijk de behoefte om jouw talenten al optimaal in te zetten, het liefst voor onze samenleving? Kies dan voor dit 2-jarig traineeprogramma, waarbij je zowel werkt aan vakinhoudelijke kennis en vaardigheden en ook aan je persoonlijke ontwikkeling.

Vanaf 1 september 2018 biedt de gemeente Harderwijk aan 4 kandidaten de kans om deel te nemen aan een leerzaam en prikkelend 2-jarig traineeprogramma. Je gaat aan de slag met actuele én toekomstgerichte thema’s, zoals duurzaamheid, smart city en participatie. Je werkt in twee jaar aan meerdere opdrachten en je wordt ondersteund door een leerzaam en prikkelend ontwikkelprogramma.

Intensief en uitdagend traineeprogramma

Het traineeprogramma duurt in totaal 2 jaar. In deze periode ga je meerdere opdrachten uitvoeren bij een van de vier domeinen. Tijdens het traineeprogramma word je ondersteund door een intensief ontwikkelprogramma en krijg je de kans om de gemeente Harderwijk en jouw collega’s te leren kennen. Ook leer je hoe jij waarde kunt toevoegen in een complexe bestuurlijke omgeving. Dit alles doe je tijdens een 32-urige werkweek. We zoeken trainees met ambitie, initiatief innovatieve kracht, samenwerkingsgerichtheid, professionaliteit en een dienstverlenende houding.

Interesse?

Heb jij maximaal 2,5 jaar werkervaring in aansluiting op een afgeronde hbo of universitaire opleiding? Ben je breed inzetbaar, flexibel, samenwerkend, ondernemend en werk je integraal? Bruis je van de ideeën? Solliciteer dan voor een van deze traineeplekken vóór 15 juni a.s. via JS Consultancy!

Vragen?

Bekijk hier de FAQ.

Solliciteren?

De sollicitatietermijn voor dit traineeprogramma is verstreken.