Start werving 4 trainees voor de gemeente Ermelo

Vanaf 1 januari 2019 biedt de gemeente Ermelo aan 4 kandidaten de kans om deel te nemen aan een leerzaam 2-jarig traineeprogramma in hun netwerkorganisatie. Je ondersteunt actuele én toekomstgerichte thema’s en projecten, voert het secretariaat van het portefeuillehouders-overleg en verricht allerlei specifieke klussen. Je werkt in twee jaar aan meerdere opdrachten en je wordt ondersteund door een leerzaam ontwikkelprogramma.

Intensief en uitdagend traineeprogramma

Het traineeprogramma duurt in totaal 2 jaar. In deze periode ga je meerdere opdrachten uitvoeren. Tijdens het traineeprogramma word je ondersteund door een ontwikkelprogramma en krijg je de kans om de gemeente Ermelo en jouw collega’s te leren kennen. Ook leer je hoe jij waarde kunt toevoegen in een complexe bestuurlijke omgeving. Dit alles doe je tijdens een 32-urige werkweek. We zoeken trainees met ambitie, initiatief innovatieve kracht, samenwerkingsgerichtheid, professionaliteit en een dienstverlenende houding.
Het opleidingsprogramma is opgedeeld in een drietal leerlijnen:

  • Persoonlijke ontwikkeling

Het gaat hier om het leren kennen van jezelf en jezelf verder door te ontwikkelen (vaardigheden en competenties). Deze trainingen zijn in eigen tijd van de trainee.

  • Organisatiewijs

Het gaat hier om aspecten die te maken hebben met het directe werk bij een gemeente of specifiek bij de gemeente Harderwijk. Deze trainingen worden in werktijd gevolgd.

  • Inhoud/vakkennis

Verdiepende kennis/informatie om je op je eigen expertise/vakgebied te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het bezoeken van symposia en kennisbijeenkomsten met collega’s. Dit wordt vanuit het  beleid/domein geregeld. Afhankelijk van het soort bijeenkomst zal deze in werk- of eigen tijd worden bijgewoond.

Interesse?

Heb jij maximaal 2,5 jaar werkervaring in aansluiting op een afgeronde hbo of universitaire opleiding? Ben je breed inzetbaar, flexibel, samenwerkend, ondernemend en werk je integraal? Bruis je van de ideeën? Solliciteer dan voor een van deze traineeplekken vóór 22 oktober a.s. via JS Consultancy!

Vragen?

Bekijk hier de FAQ. Of neem contact op via traineepool@jsconsultancy.nl 

Wil je meer weten over de gemeente Ermelo? Bekijk onderstaand filmpje!