Nieuws

Leergang Strategische Juristen in September van start

JS Consultancy heeft samen Het Zijlstra Center en de VU Law Academy een programma ontwikkeld voor ervaren gemeentejuristen, opererend op concernniveau, die behoefte hebben aan kennis en vaardigheden om hun veranderende rol binnen en buiten de gemeente optimaal in te vullen. De leergang richt zich daarmee zowel op de persoonlijke ontwikkeling als op de groei en ontwikkeling van de gemeente.

Als gemeentejurist hebt u te maken met een sterk veranderende omgeving. De context waarin u werkt wordt complexer en traditionele organisatiegrenzen maken plaats voor netwerkstructuren die volop in beweging zijn. Dit dynamische speelveld brengt andere juridische vragen met zich mee. Het vraagt om een bredere verbinding binnen bedrijfsvoering en vergt nieuwe vaardigheden om uw rol binnen de organisatie te versterken, de samenwerking met uw collega’s verder op te zoeken en deze effectiever te laten verlopen.

JS Consultancy en de Vrije Universiteit (het Zijlstra Center en VU Law Academy) hebben een programma ontwikkeld voor ervaren gemeentejuristen, opererend op concernniveau, die behoefte hebben aan kennis en vaardigheden om hun veranderende rol binnen en buiten de gemeente optimaal in te vullen. De leergang richt zich daarmee zowel op de persoonlijke ontwikkeling als op de groei en ontwikkeling van de gemeente.

Dit realiseren we door in openheid en vertrouwen, in elkaars keuken te kijken, elkaars toetssteen en adviseur te zijn met als doel om vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. U leert integraler toetsen én adviseren zonder de rechtmatigheid in het geding te laten komen. Zó kunt u als gesprekspartner blijven fungeren voor de bestuurlijke en ambtelijke top.

Download hier de brochure Leergang Strategische Juristen >>

Ik wil mij inschrijven voor het programma >>

Bekijk hier het volledige nieuwsoverzicht >>

Herrie Geuzendam

Directeur Bedrijfsvoering

Heeft u vragen of wilt u weten wat JS Consultancy voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

06 - 20 21 82 27 Vraag per e-mail herriegeuzendam@jsconsultancy.nl