JS Consultancy ontvangt definitieve gunning voor de gemeente Neder-Betuwe

 De Business Unit Interim – Ruimte & Infra van JS Consultancy heeft een definitieve gunning gekregen voor het leveren van; professionals voor de gemeente Neder-Betuwe.

De gemeente Neder-Betuwe bestaat uit zes dorpen: Dodewaard, Echteld, IJzendoorn, Kesteren, Ochten en Opheusden. JS Consultancy heeft op alle 7 percelen binnen het vakgebied Ruimte & Infra een gunning ontvangen voor deze dynamische gemeente.

Wil jij werken voor de gemeente Neder-Betuwe?

In verband met deze samenwerking zijn wij op zoek naar;

  • Regisseurs (openbare) Ruimte.
  • Projectleiders.

Als je een junior, medior of senior professional bent en je herkent jezelf binnen één van deze werkvelden dan komen we graag met jou in contact.

Contact

Neem contact op met adviseur Carola de Croon via 06 – 15 86 03 99 caroladecroon@jsconsultancy.nl

Over JS Consultancy

JS Consultancy is al meer dan 20 jaar marktleider in het bemiddelen van professionals voor de publieke zaak. Bij ons ben je aan het goede adres. Want bij JS Consultancy werk je aan jezelf én aan oplossingen voor de belangrijkste uitdagingen in onze samenleving. Die belofte maken we waar. Samen met jou. Wij trachten de best haalbare arbeidsvoorwaarden voor jou te bewerkstelligen waaronder een goed pensioen en een ontwikkelprogramma via onze Public Academy. Als de opdrachtuitvoering dat vereist, bieden wij je een telefoon, laptop, lease-auto of NS-Business Card.