Ben jij financial en wil jij werken voor de gemeente Amsterdam? Pak dan nu je kans bij JS Consultancy!

JS Consultancy heeft zijn samenwerkingsrelatie met de gemeente Amsterdam verder geïntensiveerd met de ondertekening van de raamovereenkomst inhuur Financials! Afgelopen maandag was het startschot middels een feestelijke happening in de Stopera.

De komende jaren is JS Consultancy partner van de gemeente Amsterdam bij tijdelijke financiële vraagstukken: opdrachten op het terrein financieel advies, beleid, planning & control alsook financieel management worden bij ons uitgezet. We gaan dan ook graag in gesprek met financiële professionals om te bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

JS Consultancy is al meer dan 20 jaar marktleider in het bemiddelen van professionals voor de publieke zaak. Bij ons ben je aan het goede adres. Want bij JS Consultancy werk je aan jezelf én aan oplossingen voor de belangrijkste uitdagingen in onze samenleving. Die belofte maken we waar. Samen met jou.
Wij trachten de best haalbare arbeidsvoorwaarden voor jou te bewerkstelligen waaronder een goed pensioen en een ontwikkelprogramma via onze Public Academy. Als de opdrachtuitvoering dat vereist, bieden wij je een telefoon, laptop, lease-auto of NS-Business Card.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze samenwerking kun je contact opnemen met Guido Termont guidotermont@jsconsultancy.nl of bel – 06 33 32 19 61.