Sociaal Domein

Het Expertisecentrum Wmo & Jeugd is dé plek waar alle dienstverlening rondom Wmo & Jeugd samenkomt. Of het nu gaat om het inhuren van excellerende profes­sionals, opleidingen of een compleet pakket voor het (her)indicatieproces (inclusief bezwaar & beroep en backoffice); het Expertisecentrum beantwoordt uw vraag met service op maat.

Onze ervaren Wmo- & jeugdprofessionals zijn direct inzetbaar op vaste, interim- of detacheringsbasis. Denk aan consulenten, projectleiders, procesmanagers en medewerkers bezwaar & beroep. Ook voor onze visie op beleid en beleidsmedewerkers en -adviseurs kunt u terecht bij ons expertisecentrum.

Opleiding en ontwikkeling

Het Expertisecentrum verzorgt (maatwerk)opleidingen, onder andere op het gebied van indicatie­stelling en actuele wet- en regelgeving. Zo scholen wij consulenten bij op het gebied van onder meer de actuele wet- en regelgeving, activerende gesprekstechnieken en het schrijven van gezinsplannen.

De professionals die op tijdelijke basis op uw afdeling werkzaam zijn volgen binnen het Expertisecentrum frequent modules waarin persoonlijke ontwikkeling en de actuele ontwikkelingen binnen het vak centraal staan. Daarnaast nemen zij deel aan intervisiebijeenkomsten en multi-disciplinaire casuïstiekbesprekingen.

Young professional programma’s

Recent afgestudeerde professionals met een zorg- of sociaaljuridisch gerelateerde studieachtergrond (hbo of wo) starten hun carrière bij het Expertisecentrum Wmo & Jeugd. Deelname aan één van de zeer complete young professional-programma’s stoomt hen klaar voor een functie als Wmo-consulent, beleidsmedewerker of medewerker bezwaar & beroep.

Parallel aan het opleidingsprogramma doen de talenten praktijkervaring op bij een gemeente. Zowel de werkgever als de talenten worden hierbij intensief begeleid door het Expertisecentrum.

Wij hechten veel belang aan de begeleiding van persoonlijke groei. Onze HR-adviseur Young Professionals is er daarom speciaal voor onze professionals. Voordeel is dat ze veel kennis heeft van de werkvloer, waardoor ze vaak aan een half woord genoeg heeft. Zij plant regelmatig afspraken in en komt langs op de werkplek. Onze talenten zijn, vanwege hun studieachtergrond en reeds opgedane werk- en stage-ervaring, snel van toegevoegde waarde op uw afdeling.

Kennismaken? Vul dan, geheel vrijblijvend, ons contactformulier in >>

JS Consultancy. Kennis van de overheid.

Michel Kollau

Directeur Sociaal Domein

Heeft u vragen of wilt u weten wat JS Consultancy voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

06 - 51 13 57 93 Vraag per e-mail michelkollau@jsconsultancy.nl