Vakgebieden

JS Consultancy heeft zich binnen de overheid gespecialiseerd in de vakgebieden Bedrijfsvoering, Ruimte & Infra en Sociaal Domein. Wij kennen de ontwikkelingen, weten wat de organisatie nodig heeft en leveren die professionals die aansluiten bij de wens van de organisatie. We richten ons hierbij op verschillende actuele thema’s binnen vakgebieden.

Bedrijfsvoering

Binnen Bedrijfsvoering zien wij ontwikkelingen waarbij medewerkers nodig zijn met een brede blik, binnen én buiten de organisatie. Professionals die data en informatiestromen interpreteren, verbanden leggen en advies geven aan management en bestuur. We richten ons binnen dit domein op de thema’s:

Ruimte & Infra

Binnen Ruimte & Infra staan regievoeren en de regisseursrol bij veel publieke organisaties op de agenda. Net als natuurlijk de Omgevingswet. Binnen beheerafdelingen verplaatst de aandacht bovendien van traditioneel beheer naar assetmanagement. Binnen dit domein richten we ons op de thema’s:

Sociaal Domein

Binnen het Sociaal Domein zijn er bezuinigingen en talloze wijzigingen in de wet- en regelgeving. Niet voor niets zijn organisaties op zoek naar Wmo- en jeugdprofessionals met een open blik en houding.  Medewerkers die focussen op ‘wat iemand zelf kan’ en ‘hoe iemand kan participeren’. Hiervoor is voortdurende wendbaarheid van ervaren beleids­adviseurs onontbeerlijk. Binnen dit domein richten we ons op de thema’s:

JS Consultancy. Kennis van de overheid.

Michel Kollau

Directeur Sociaal Domein

Heeft u vragen of wilt u weten wat JS Consultancy voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

06 – 51 13 57 93 Vraag per e-mail michelkollau@jsconsultancy.nl